fredag 15 maj 2009

Min natt med Peter Settman

Jag har ju fruktansvärt roligt. Har roat mig med att se på Så ska det låta. En massa program eftersom jag inte hunnit med dom på fredagarna. Just nu är det Shirley Clamp i lag med Thomas Järvheden och Idol-Marcus och Sara Löfgren. Järvheden stackaren, han är jätteduktig med att "laga" med Shirley kan inte vara kul. Hon är som galen. Alla som sett reklamen på tv från riksgäldskontoret, obligationer, vet vad jag pratar om. MÅSTE vinna helt enkelt!! Det och hennes jobbiga röst *ryser*.
Nästa program: Jan Johansen "tjoohooo" & Molly Zandén, Charlotte Perelli & Ola Svensson. Molly,, vilken röst hon har! Gudomlig. Ola,, kunde han tjoa "Woooouuuhhh" något mer?? Tröttsamt *suck* Men Janne, Janne,,, se på mig! Vilka minnen. Anna och jag på stranden, Kos. Vi hade spelat in Jan Johansen på en sida av en kasett och Eric Gadd på den andra. Kasettbandet gick på repeat hela dagen, strandnissen (minns inte hans namn) frågade "isn´t this the swedish guy from Eurovision song contest? Can i borrow it?" Vi sa ju inte nej direkt. Anna var nog lite less på Janne dock *s*.
Nästa program: Agnes & Magnus Skogsberg (Ica-bögen och "mamma mamma, pappa luktar bajs i munnen" reklamen för en massa år sedan) Sanna Nielsen!?! & Johan Wester, Lustiga lag. En bit in i programmet kan jag ju säga att Johan är jävligt rolig.
Nästa program: Caroline af Ugglas & Samuel Ljungblad (som sjunger i Let´s dance) och Gabriel Forss & La Gaylia Frasier. Samuel är ju bra,, sen blir det inga fler kommentarer!!!
Nästa program: Emilia de Poret & Peter Johansson, September & Mojje!! Men gode gud,,, hur MKT fixar man ljudet i en studio??? Hur som helst, September borde inte sjunga utanför den.

Nu har klockan hunnit med att bli 05.29 och snart, snart får jag gå hem! Börjar bli lite småseg nu.
Tack Peter för en härlig natt :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=oXyFXE-Ten0

MommieDearest sa...

Men kom igen, anonym! vem är du som lade upp det underbara klippet? :)