fredag 14 augusti 2009

Fredag kväll!!

Veckan har gått fort!
Syster kom ner till Uppsala och hem till oss i Måndags kväll/natt, beror på vem man frågar :) Då var ungarna uppe till 02.00 och höll på att göra oss tokiga. Det lät så mkt att grannen under bankade i taket kl 01.00 ca. När dom lade sig i sängen så tog det ca 2,5 sekunder innan korven somnade, då kom Liam ut och sa att han somnade och jag vill inte vara själv. Syster la honom i sängen och sen somnade dom. Jag låg i soffan och det var INTE skönt!

tisdagen sedan tvättade vi och åkte med ungarna till Nickis. När dom stängde tog vi en tur till Borrlövsta och hälsade på Danny som var ensammen därute med alla mygg, grodor och sniglar!! Danny och korven badade. Efter badet gick vi ner till stugan och ungarna tiggde flintastek av Dannu, stackaren, han hade precis grillat middag när vi kom. Dom fick en liten bit var att äta på i bilen.

Onsdagen bar det av till Åland med Eckerölinjen. Vi åkte fram och tillbaka bara men det räckte. Ungarna var helt vilda men dom hade sååå roligt. Syrran och jag däremot vart sjöjsuka på ditresan, mindre skoj. Vi hade en underbar chaufför som körde bussen både dit och hem så fick platser längst fram på ditvägen och när vi sen dök upp för hemresan så hade han tänkt reservera platserna åt oss eftersom han visste att vi lätt blev åksjuka. När vi kom hem så kollade ungarna på ben10 och sedan spelade de lite tv-spel. När dom väl hoppade i säng så var klockan alldeles för mycket. Korven somnade på 2 röda medan Liam ville sova med mamma :)

torsdagen bar det av till Grönan för en andra gång. Ungarna hade jätteroligt, även om Liam hade en lite längre startsträcka än de andra. Det tog ca 1 timma innan han ens ville åka en enda grej. Efter den timman vart det full karriär på honom, han åkte t.o.m kvasten!! Vi var där från 12.30 till 21.30!!!

Fredag: Sovmorgon!!! Vi sov alla lite längre idag. Kevin fick frukost på sängen så inte moster Lotta och Liam skulle vakna. Jag låg i hans säng och läste min bok, fan vad spännande den är!! Sen när alla var uppe så åkte syrran och lämnade kläder till Ronja för hon skulle åka med 2 kompisar till deras husvagn. Syrran kom tillbaka strax efter det att Anders och barnen kommit så då var det en snabb kaffe och sen åkte Lotta.
Alla barnen gick ut och lekte, kom in och åt, och sedan gick de ut igen. Vi fick ropa in dom halv 9 och då ville dom INTE komma in. Sedan var det tv-spel och dags att hoppa i säng för att se på film. Jag och Anders käkade kräftor och tog ett glas rosé till det, jättegott!
Nu är det dags för veckans Sopranos :)

På återseende...

Inga kommentarer: